Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy felkereste weboldalunkat. Az alábbiakban szeretnénk röviden leírni történetünket.

A zene iránti érdeklődésünk és szeretetünk egészen kisgyermek korunkig nyúlik vissza, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy általános iskolai tanulmányainkat mindketten zenei tagozaton kezdtük el Dombóváron. A zeneelmélet elsajátításában és megértésében nagy segítséget nyújtott mindkettőnk számára a 8 éven át tartó zongoratanulás is, mely időszak alatt rengeteg új élményt szerezhettünk a színpadi fellépéseket illetően.

Kettőnket 2010 első felében hozott össze a sors, azóta vállalunk közös fellépéseket falunapokon, városi, céges vagy akár családi rendezvényeken. Büszkék vagyunk arra, hogy 2011-ben színpadra léphettünk Svájcban az ott élő magyarok előtt egy operett-musical előadással, valamint második felvonásként retró slágerekkel alapoztuk meg a buli hangulatát..

2012-ben és 2013-ban Németországba, Bietigheimbe is felkérést kaptunk a magyarországi testvértelepülés, Kaposszekcső jóvoltából.

Szintén 2012-ben lehetőségünk volt Dombóváron színpadra lépni és együtt énekelni az X-Faktorból ismert Muri Enikővel, Kováts Verával és Baricz Gergővel.

Azóta számos helyen megfordultunk, ahol sok-sok élményt, tapasztalatot gyűjtöttünk, és rengeteg különleges embert ismerhettünk meg. Reméljük, Önnel is hamarosan találkozhatunk!

Szabó Linda és Stifter Balázs